FRONTIER VALUE

TETTlogo_kicsi

FRONTIER VALUE

Olyan projektumok gyűjteménye, melyek az elmúlt években sikeresek voltak a támogatási programban és végrehajtóik hozzájárultak közlésükhöz, mint ötletforrás és pozitív példa.

FRONTIER VALUE I. RÉSZ

FRONTIER VALUE II. RÉSZ

FRONTIER VALUE III. RÉSZ

FRONTIER VALUE IV. RÉSZ


HUSK/1001/2.5.2/0057

A magyarországi székhelyű, határon átnyúló kezdeményezések közép-európai segítő szolgálata, — ismertebb nevén CESCI — és szlovákiai partnerük, a Fórum Kisebbségkutató Intézet megvizsgálta, hogy miként hasznosultak az elmúlt tizennégy év során több, mint 250 millió euró összértékű pályázati támogatási összegek, mennyiben mozdították előre a gyakorta igen rossz gazdasági helyzetű határtérségek fejlődését, illetve miként járultak hozzá stratégiai szintű, hosszú távú együttműködések kialakításához.

E film célja ezen együttműködések jó példáinak, tapasztalatainak feltárása és bemutatása.

A 2014 utáni időszak támogatási politikája túlmutatva a korábbi elvárásokon már igényli a stratégiai megközelítés és a területi kohézió elvének érvényesítését is.
Mostani 3 + 1 részes filmsorozatunkban összesen tíz ilyen kezdeményezést mutatunk be azzal a szándékkal, hogy a következő költségvetési időszak határ menti projektjeihez ötleteket, stratégiai muníciót biztosítsunk, és ösztönözzük a tartós partnerségek kialakítását.

www.husk-cbc.eu